Skip to content
Back
PL
Dishes
Cocktails
Spirits
Beer
Mocktails
Drinks
Seasonal menu
Menu DYniowe
Krem z dyni z kokosową pianką
39 PLN
pomidor / melon cantaloupe / marchewka / kalmar panierowany / oliwa z liścia limonki
Polędwica z dorsza
89 PLN
dynia / zielone warzywa / tuile dyniowe / sos beurre blanc
Biodrówka jagnięca
119 PLN
puree z dyni / cykoria sous – vide, sos porto
Dyniowe crème brulee z owocami leśnymi
36 PLN
crème brulee owoce sezonowe / sorbet z tajskiej bazylii / tiule
Menu drinkowe
Pumpkin Tini
33 PLN
Belvedere pure, Baileys, puree dynia, syrop waniliowy, tarta gorzka czekolada
Gruszka Tini
36 PLN
Belvedere pure, sok z cytryny, puree gruszka, syrop cukrowy, suszka z gruszki
Spicy Pear
41 PLN
Hennesy vs, sok z cytryny, puree gruszka, syrop chilli, plaster gruszki
Jagerawa
31 PLN
Jagermeister, Amaretto Disaronno, Kahlua, mleko
Wino grzane białe
26 PLN
Wino grzane czerwone
26 PLN
Herbata zimowa
19 PLN
Do wszystkich rachunków doliczany jest serwis kelnerski w wysokości 10%.
Nie ma możliwości podziału rachunków.