Wróć

Menu DYniowe

Krem z dyni z kokosową pianką

39 PLN

pomidor / melon cantaloupe / marchewka / kalmar panierowany / oliwa z liścia limonki 

Polędwica z dorsza

89 PLN

dynia / zielone warzywa / tuile dyniowe / sos beurre blanc 

Biodrówka jagnięca 

119 PLN

puree z dyni / cykoria sous – vide, sos porto 

Dyniowe crème brulee  z owocami leśnymi     

36 PLN

crème brulee owoce sezonowe / sorbet z tajskiej bazylii / tiule

Menu drinkowe

Pumpkin Tini

33 PLN

Belvedere pure, Baileys, puree dynia, syrop waniliowy, tarta gorzka czekolada

Gruszka Tini

36 PLN

Belvedere pure, sok z cytryny, puree gruszka, syrop cukrowy, suszka z gruszki 

Spicy Pear

41 PLN

Hennesy vs, sok z cytryny, puree gruszka, syrop chilli, plaster gruszki 

Jagerawa

31 PLN

Jagermeister, Amaretto Disaronno, Kahlua, mleko

Wino grzane białe 

26 PLN

Wino grzane czerwone

26 PLN

Herbata zimowa

19 PLN

Do wszystkich rachunków doliczany jest serwis kelnerski w wysokości 10%.
Nie ma możliwości podziału rachunków.